CBG bronnen
01_CBG_RGB (1)

Wat vind jij van het CBG?

18 juli 2023

Help ons om onze dienstverlening en abonnementen nog beter te maken.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Het CBG start vanaf vandaag met een gebruikersonderzoek. We willen onze diensten verbeteren en hebben daarvoor de inbreng van onze gebruikers nodig. Op de website staan nu vier verschillende vragenlijsten. Iedere vragenlijst kost maximaal 5 minuten om in te vullen. Onder de respondenten verloten we 15 boeken uit de boekenrubriek van Gen. magazine.

Ook organiseert het CBG een gebruikerslab waar we verder met ons publiek kunnen onderzoeken hoe we de website en onze diensten kunnen verbeteren. Het gebruikerslab vindt op 23 of 24 of 25 augustus plaats. Hiervoor zoeken wij nog genealogen met enige ervaring, om deel te nemen aan het lab. Je kunt aangeven op welke van de drie dagen je zou kunnen en je kunt vanuit huis op je eigen apparaat(mobiel, tablet, laptop) meedoen. Het onderzoek zal ongeveer een uur in beslag nemen. Aanmelden kan via een mail naar sjoerd.willems@cbg.nl. De deadline is 1 augustus.

survey shutterstock afbeelding

www.cbg.nl

We willen weten wat jullie van onze website vinden. Hiervoor hebben we de volgende vragenlijst gemaakt:

Vragenlijst over cbg.nl

Nieuwsbrief

We zijn benieuwd wat onze gebruikers van de nieuwsbrief vinden. Om al deze vragen te beantwoorden willen we graag jullie input. Vul hieronder de vragenlijst over de nieuwsbrief in.

Vragenlijst over de nieuwsbrief

CBG-Vrienden abonnementen

Het CBG is druk bezig om de abonnementsstructuur en onze dienstverlening te evalueren. Hiervoor zouden we graag weten wat het publiek vindt van onze abonnementen en dienstverlening. Vul hieronder de vragenlijst over de abonnementen in.

Vragenlijst over de abonnementen

Gen.magazine

Om Gen.magazine nog beter te maken en goed te laten aansluiten bij de wensen van het publiek, hebben we een vragenlijst gemaakt over Gen. Vul hieronder de vragenlijst over Gen.magazine in!

Vragenlijst Gen.magazine

Het CBG kijkt uit naar al jullie reacties en zal deze allemaal anoniem verzamelen en verwerken. We gaan zorgvuldig om met de ingevulde lijsten en zullen deze gebruiken om onze dienstverlening en abonnementen in de toekomst nog beter te maken!