CBG bronnen
wdytya

Stamboomcafé 25 april: verslag WDYTYA? Live

20 april 2017

Het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis organiseert op dinsdag 25 april een informatieve presentatie waarbij verslag wordt gedaan van Who Do You Think You Are Live 2017, de grootste familiegeschiedenisshow ter wereld.

WDYTYA Live

Het moederprogramma van Verborgen verleden heetWho Do You Think You Are. Dit razend populaire programma wordt al dertien seizoenen uitgezonden door de BBC en trekt iedere uitzending opnieuw miljoenen kijkers. Inmiddels is er ook een tijdschrift en wordt er jaarlijks een grote genealogische beurs gehouden: WDYTYA Live. Als we de organisatoren mogen geloven gaat het om ‘the world’s largest family history show’.

Conrad Gietman, redacteur bij het CBG, bezocht WDYTYA live 2017, de familiegeschiedenisshow die van 6 tot 8 april in Birmingham werd gehouden. Naar aanleiding van dat bezoek vertelt hij tijdens het Stamboomcafé over nieuwe ontwikkelingen in de familiegeschiedenis in Engeland en de rest van Europa. Die worden in toenemende mate bepaald door commerciële bedrijven.

Kom dinsdag 25 april van 18.00 tot 20.00 uur naar het CBG. Het Stamboomcafé is gratis toegankelijk, aanmelden kan door een e-mail te sturen aan stamboomcafé@cbg.nl

Locatie

CBG|Centrum voor familiegeschiedenis
Prins Willem Alexanderhof 22
2592 BE Den Haag