CBG bronnen
Website Banner Famillement 2024 donker variant 2

Informatiemarkt

Een bezoek aan het Famillement is niet compleet zonder een rondgang langs de stands op de informatiemarkt!

Op de informatiemarkt van Famillement 2024 vergaar je in een informele sfeer zoektips en oplossingen voor de 'vastlopers' in je stamboom. De informatiemarkt is een succesvol onderdeel van het Famillement, omdat regionale en (inter)nationale organisaties je kennis laten maken met hun activiteiten op het gebied van genealogie en familiegeschiedenis. Je kunt er ervaringen uitwisselen met onderzoekers uit binnen- en buitenland. 

Groot en klein

Er is een grote variëteit aan stands te vinden. In vorige edities waren zowel grote landelijke organisaties (denk aan de Nederlandse Genealogische Vereniging NGV,  de Stichting voor Surinaamse Genealogie en de Indische Genealogische Vereniging) als kleine particuliere initiatieven vertegenwoordigd. Ook dit jaar zoeken we weer een goede mix van groot en klein bij elkaar. We nodigen weer experts uit op het gebied van DNA, heraldiek en 19e-eeuwse genealogie. Natuurlijk zijn ook dit jaar onze eigen WieWasWie en CBG Vrienden van de partij.

fam 2022 stil 5

Informatiemarkt Famillement 2022, Amsterdam.

Meedoen?

Heb je zelf veel interessante informatie die je graag met de Famillement-bezoekers wilt delen, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een eigen stand. Stuur dan een mail naar famillement@cbg.nl en wie weet zien we je binnenkort als standhouder in Deventer!