CBG bronnen
Website Banner Famillement 2024 DEF.

Sponsoren

Help je ons samen met onze sponsoren een onvergetelijk Famillement 2024 te realiseren?

Het Famillement is het grootste evenement op het gebied van familiegeschiedenis in Nederland. Het is een initiatief van het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis, een stichting zonder winstoogmerk, en wordt onder andere mogelijk gemaakt door sponsoren en crowdfunding van genealogen. Er komt veel kijken bij het organiseren van het Famillement, en daarom zijn wij ontzettend blij met elke steun die we ontvangen. 

Sponsoren

Collectie Overijssel

Bij Collectie Overijssel dompel je je onder in de unieke historische collecties van Deventer, Zwolle en de provincie Overijssel. Je kunt eindeloos zoeken door duizenden foto’s, boeken, documenten, kranten en museale objecten. De collecties vertellen de verhalen van gisteren tot de 12e eeuw en misschien zelfs die van jouw eigen familie!

collectie overijssel (1)

Bibliotheek Deventer

De bibliotheek is dé marktplaats voor kennis, informatie en inspiratie. De Bibliotheek Deventer maakt zich sterk voor de ontwikkeling van inwoners van de gemeente Deventer. Daarnaast draagt de bibliotheek zorg voor de erfgoedcollecties van de Athenaeumbibliotheek. Daarmee zijn zij het hart van Deventer Boekenstad.

webuitsnede-website-pz-logo-bibliotheek-deventer.png.rendition.384.614

Family Search

FamilySearch is de grootste genealogische organisatie ter wereld. FamilySearch is een non-profitorganisatie die wordt geleid door vrijwilligers en gesponsord door De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Miljoenen mensen gebruiken FamilySearch-records, -bronnen en -diensten om meer te weten te komen over hun familiegeschiedenis. Om te helpen bij dit grote streven, verzamelen, bewaren en delen FamilySearch en zijn voorgangers al meer dan 100 jaar actief genealogische gegevens wereldwijd. Bezoekers kunnen gratis gebruikmaken van FamilySearch-diensten en -bronnen op FamilySearch.org of via meer dan 5.000 FamilySearch-centra in 129 landen, inclusief de hoofd FamilySearch-bibliotheek in Salt Lake City, Utah.

FSMosaicTreeLogo-ea9718ee4daec6abe5ce7ac8cf6ff331

Iedere bijdrage helpt

Met minimale financiën en maximale energie, liefde voor genealogie en samenwerking met een lokaal archief en vrijwilligers lukt het ons al vele jaren rootszoekers te inspireren, verder op weg te helpen in hun zoektocht, en een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden te creëren. Iedere bijdrage helpt de stichting de vele bezoekers te trakteren op lezingen, webinars, masterclasses, GenTalks en maatwerk bij individuele onderzoeken.