CBG bronnen
Website Banner Famillement 2024 DEF.

Aanmelden

Het Famillement biedt voor ieder wat wils, om zo veel mogelijk mensen te kunnen ontvangen werken we dit jaar met aanmeldingen.

Voor het bijwonen van bepaalde lezingen en workshops tijdens Famillement is aanmelden verplicht. Dit doe je via het aanmeldsysteem van de Bibliotheek Deventer. De aanmeldprocedure geldt voor alle workshops en lezingen met uitzondering van het programma op het marktplein van de bibliotheek Deventer en de creatieve workshop tote-bags maken. Bekijk hier het volledige programma van het Famillement.

Aanmeldingen openen 1 mei (12:00)

We werken vanuit het principe first come, first serve. Meld je dus op tijd aan voor de activiteiten die jij tijdens het Famillement 2024 wil volgen! Inschrijven is mogelijk vanaf 1 mei om 12:00 precies.

Inschrijven doe je via de Bibliotheek Deventer, klik hier om je in te schrijven!

Heb je problemen met het inschrijven? Neem dan contact op met de klantenservice van de Bibliotheek Deventer. Zij helpen je verder.

Neem je tickets op je mobiel of uitgeprint mee naar de workshops en lezingen waarvoor je je hebt ingeschreven.

Afmelden voor lezingen en workshops

Naast inspiratie geven tijdens Famillement doen we ons best om aan zo veel mogelijk bezoekers plek te bieden bij lezingen en workshops. Kun je toch niet komen, meld je dan tijdig af via de ontvangen bevestigingsmail van je inschrijving. We kunnen dan iemand anders blij maken. De gegevens over je aanmelding kun je terugvinden in de bevestigingsmail die je bij aanmelding hebt ontvangen van Bibliotheek Deventer.