CBG bronnen
Ko---052-Marnixschool-Amsteram-uitsnede.jpg
Marnixschool, Amaliastraat Amsterdam. CBG | Collectie Visscher-Koch.

Stamboomcoach

Soms heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding bij de speurtocht naar je voorouders. In dat geval kun je de hulp inschakelen van een stamboomcoach. Maar kijk eerst eens naar ons handige stappenplan.

Speciaal voor beginnende stamboomonderzoekers heeft het CBG een handzaam stappenplan ontwikkeld, dat je – de naam zegt het al – stap voor stap door de eerste stadia van het onderzoek heen loodst. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, kan je die altijd via de mail stellen aan een van onze deskundige medewerkers.

Maar soms wil je gewoon even iemand persoonlijk spreken, om hem of haar voor te leggen waar je tegenaan loopt en te bespreken hoe je het beste verder kunt gaan. In dat geval kun je een van onze experts inschakelen als stamboomcoach. Naast basiskennis heeft ieder van hen zijn of haar eigen specialiteit. Op basis daarvan, en afhankelijk van de vraag of vragen die je hebt, wordt bij ieder coachingsverzoek gekeken welke medewerker jou het beste kan helpen. Wanneer een vraag of verzoek buiten ons expertisegebied valt, zullen we ons best doen je door te verwijzen naar deskundigen die wel over de vereiste kennis beschikken (bijvoorbeeld bij verregaand buitenlands onderzoek).

Misschien heb je zelf geen coach nodig, maar vind je het leuk om de diensten van een stamboomcoach cadeau te doen aan een familielid, kennis of collega. Dat kan uiteraard ook worden geregeld.

Nadere informatie opvragen of een coachingsverzoek indienen kan via stamboomcoach@cbg.nl. De persoonlijke begeleiding vindt plaats bij het CBG in Den Haag.

Tarieven m.i.v. 1 januari 2021

€ (incl. BTW) Particulier Vrienden (klassiek)*
Starttarief € 44,90 € 39,40
Per half uur voorbereiding € 44,90 € 39,40
Per half uur coaching (met een minimum van 2 uur) € 44,90 € 39,40

* Digitale Vrienden kunnen geen aanspraak maken op de korting.