CBG bronnen
Ko---052-Marnixschool-Amsteram-uitsnede.jpg
Marnixschool, Amaliastraat Amsterdam. CBG | Collectie Visscher-Koch.

Stamboomcoach

Soms kun je wel wat begeleiding gebruiken bij de speurtocht naar je voorouders. In dat geval kun je de hulp inschakelen van een stamboomcoach.

Bij het CBG werken deskundige medewerkers die als coach kunnen worden ingeschakeld. Naast basiskennis heeft iedere medewerker zijn of haar eigen specialiteit. Op basis daarvan wordt bij ieder coachingsverzoek gekeken welke medewerker jou het beste kan helpen. 

Wat er mogelijk is hangt vooral af van de vraag of vragen die je hebt. Misschien wil je uitleg over hoe je het beste met stamboomonderzoek kunt beginnen. Of heb je vroeger onderzoek gedaan en wil je de draad weer oppakken, maar heb je moeite met het vinden van je weg in de nieuwe digitale mogelijkheden. Ook vastgelopen onderzoek kan reden zijn om de hulp van een stamboomcoach in te roepen. Misschien heb je zelf geen coach nodig, maar vind je het leuk om de diensten van een stamboomcoach cadeau te doen aan een familielid, kennis of collega. Dat kan uiteraard ook worden geregeld.

Nadere informatie opvragen of een coachingsverzoek indienen kan via stamboomcoach@cbg.nl. De persoonlijke begeleiding zal plaatsvinden bij het CBG in Den Haag.

Tarieven

€ (incl. BTW) Particulier Vrienden (klassiek)*
Starttarief € 40,00 € 34,50
Per half uur voorbereiding € 40,00 € 34,50
Per half uur coaching (met een minimum van 2 uur) € 40,00 € 34,50

* Digitale Vrienden kunnen geen aanspraak maken op de korting.