CBG bronnen
onnen
School met de bijbel, Onnen, 18 mei 1916.

Groepsbezoek

Op zoek naar een interessante activiteit voor een groepsuitje? Denk eens aan het CBG!

Het CBG kan groepen ontvangen voor een introductie in stamboomonderzoek of een kijkje achter de schermen van het CBG. Leuk, bijvoorbeeld voor een familiedag of een verenigingsuitje. 

Een groepsbezoek wordt verzorgd door één van onze vrijwilligers. De dag bestaat uit een ontvangst met koffie en thee, een presentatie en een rondleiding door het depot. Wat betreft de presentatie is er de keus uit de onderwerpen ‘Aan de slag met mijn stamboom’ of ‘CBG|Centrum voor familiegeschiedenis’.

Aansluitend kan er zelfstandig onderzoek worden gedaan in de verzamelingen van het CBG. Dat onderzoek moet goed worden voorbereid, zo moeten publicaties en archiefstukken een dag voorafgaand aan het bezoek vóór 12 uur 's middags via CBG verzamelingen zijn aangevraagd om deze te kunnen raadplegen. Alle informatie daarover is te vinden op de pagina collectie raadplegen.

Alleen op afspraak is een groepsbezoek aan het CBG mogelijk op doordeweekse dagen, met uitzondering van de maandag. Per groep (maximaal 15 personen) vragen we een vergoeding van € 150,- (incl. BTW). 

Meer weten?

Bel 070-3150570 of mail naar expertise@cbg.nl voor inlichtingen en afspraken.