CBG bronnen
Corona

Famillement uitgesteld tot 2021

2 april 2020

In lijn met de RIVM-voorschriften hebben het Stadsarchief Amsterdam en het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis gezamenlijk besloten het Famillement 2020 een jaar uit te stellen. Het evenement zal gaan plaatsvinden in juni 2021 in Amsterdam. De exacte datum wordt later bekendgemaakt.


- Scroll to bottom of page for English summary -

De voorbereidingen voor het grootste evenement op gebied van familiegeschiedenis in Nederland waren in volle gang en het beloofde een mooie dag te worden voor zowel beginnende als gevorderde stamboomonderzoekers. Ook voor dit evenement zal echter de bestrijding van de uitbraak van het coronavirus prioriteit krijgen. Daarom is besloten het Famillement een jaar uit te stellen.

Stadsarchief Amsterdam

Het Stadsarchief Amsterdam

Exacte datum volgt

De gezondheid van onze bezoekers, sprekers, standhouders, sponsoren, vrijwilligers, medewerkers en andere betrokkenen staat voorop. Daarom is in overeenstemming met de adviezen en voorschriften van het RIVM besloten het Famillement te verplaatsen naar juni 2021. Er wordt nu gekeken naar de precieze datum; deze zullen we bekendmaken zodra deze is vastgesteld.  

Wij hopen op een ieders begrip voor onze beslissing en hopen vanzelfsprekend dat iedereen in 2021 van de partij is.

Famillement postponed

In accordance with official guidelines issued by the National Institute for Health and the Environment, the Amsterdam City Archives and the CBG|Centre for Family History have jointly decided to postpone the Famillement by one year. The event will now take place in June 2021; the exact date will be announced later.