CBG bronnen
Informatiemarkt Utrecht, Famillement 2016
Informatiemarkt Utrecht, Famillement 2016

Informatiemarkt

Een bezoek aan het Famillement is niet compleet zonder een rondgang langs de stands op de informatiemarkt!

Op de informatiemarkt van Famillement 2022 vergaar je in een informele sfeer zoektips en oplossingen voor de 'vastlopers' in je stamboom. De informatiemarkt is een succesvol onderdeel van het Famillement, omdat regionale en (inter)nationale organisaties je kennis laten maken met hun activiteiten op het gebied van genealogie en familiegeschiedenis. Je kunt er ervaringen uitwisselen met onderzoekers uit binnen- en buitenland. 

Groot en klein

Er is een grote variëteit aan stands te vinden. In vorige edities waren zowel grote landelijke organisaties (denk aan de Nederlandse Genealogische Vereniging NGV,  de Stichting voor Surinaamse Genealogie en de Indische Genealogische Vereniging) als kleine particuliere initiatieven vertegenwoordigd. Ook dit jaar hebben we weer een goede mix van groot en klein bij elkaar gekregen. We nodigen weer experts uit op het gebied van DNA, heraldiek en 19e-eeuwse genealogie; ook mogen we dit jaar weer Familiekunde Vlaanderen, de Stichting voor Surinaamse Genealogie en verschillende Duitse genealogische verenigingen verwelkomen, net als het Netwerk Oorlogsbronnen en verschillende uitgevers. Natuurlijk zijn onze eigen WieWasWie en CBG Vrienden van de partij.

Informatiemarkt, Famillement Leeuwarden 2018

Informatiemarkt, Famillement Leeuwarden 2018

Meedoen?

Heb je zelf veel interessante informatie die je graag met de Famillement-bezoekers wilt delen, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een eigen stand. Via de link onderaan deze pagina kun je een aanmeldingsformulier downloaden. Stuur het ingevulde formulier naar famillement@cbg.nl en wie weet zien we je binnenkort als standhouder in Amsterdam!