CBG bronnen
Informatiemarkt Utrecht, Famillement 2016
Informatiemarkt Utrecht, Famillement 2016

Informatiemarkt

Een vast onderdeel van het Famillement is de informatiemarkt, waarop een groot aantal regionale en (inter)nationale organisaties je kennis laten maken met hun activiteiten op het gebied van genealogie en familiegeschiedenis. In een gezellige en informele sfeer kan je informatie vergaren en ervaringen uitwisselen met passiegenoten uit binnen- en buitenland.

Groot en klein

Er is een grote variëteit aan stands te vinden. In vorige edities waren zowel grotere landelijke organisaties (denk aan de Nederlandse Genealogische Vereniging NGV,  de Stichting voor Surinaamse Genealogie en de Indische Genealogische Vereniging) als kleinere particuliere initiatieven vertegenwoordigd. We streven ernaar volgend jaar een even goede mix van groot en klein bij elkaar te krijgen. We nodigen weer experts uit op het gebied van DNA, heraldiek en adelsgeschiedenis. Ook mogen we dit jaar hopelijk weer Familiekunde Vlaanderen en verschillende Duitse genealogische verenigingen verwelkomen, net als het Netwerk Oorlogbronnen en verschillende uitgevers. Natuurlijk zijn onze eigen WieWasWie en CBG Vrienden van de partij.

Informatiemarkt, Famillement Leeuwarden 2018

Informatiemarkt, Famillement Leeuwarden 2018

Meedoen?

Heb je zelf veel interessante informatie die je graag met de Famillement-bezoekers wilt delen, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een eigen stand. Via de link onderaan deze pagina kan je een aanmeldingsformulier downloaden. Stuur het ingevulde formulier naar famillement@cbg.nl en wie weet zien we je volgend jaar als standhouder in Amsterdam!