CBG bronnen
Sponsoren Famillement 2022

Sponsoren

Help je ons samen met onze sponsoren een onvergetelijk Famillement 2022 te realiseren?

Het Famillement is het grootste evenement op het gebied van familiegeschiedenis in Nederland. Het is een initiatief van het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis, een stichting zonder winstoogmerk, en wordt onder andere mogelijk gemaakt door sponsoren en crowdfunding van genealogen. Er komt veel kijken bij het organiseren van het Famillement, en daarom zijn wij ontzettend blij met elke steun die we ontvangen. 

Sponsoren

Bijvoorbeeld van Geneanet, de hoofdsponsor van het evenement. In hun database vind je documenten, foto's, kranten en tal van andere gegevens  uit een groot aantal landen ter wereld, waarmee je je stamboom nog verder kunt verrijken. Ook de Stichting Vrienden van het Stadsarchief, een stichting die mensen samenbrengt die de Amsterdamse geschiedenis een warm hart toedragen, helpt ons deze bijeenkomst te realiseren, net als MyHeritage, het wereldwijde ontdekkingsplatform voor het verkennen van familiegeschiedenis. En natuurlijk zijn we ook blij met de financiële steun van FamilySearch.

Iedere bijdrage helpt

Met minimale financiën en maximale energie, liefde voor genealogie en samenwerking met een lokaal archief en vrijwilligers lukt het ons al vele jaren rootszoekers te inspireren, verder op weg te helpen in hun zoektocht, en een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden te creëren. Iedere bijdrage helpt de stichting de vele bezoekers te trakteren op lezingen, webinars, masterclasses, GenTalks en maatwerk bij individuele onderzoeken.