CBG bronnen
Familieportret "Ter herinnering aan het vertrek naar Indië 10 september 1912".
Familieportret in een huiskamer 'Ter herinnering aan het vertrek naar Indië op 10 september 1912'. Collectie Rijksmuseum.

Steun Famillement Thuis

Het Famillement is het grootste evenement op het gebied van familiegeschiedenis in Nederland. Het is een initiatief van het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis, een stichting zonder winstoogmerk, en wordt onder andere mogelijk gemaakt door sponsoren en crowdfunding van genealogen. Er komt veel kijken bij het organiseren van de digitale variant Famillement Thuis, daarom zijn wij ontzettend blij met elke steun die we ontvangen.

Met minimale financiën en maximale energie, liefde voor genealogie en samenwerking met een lokaal archief en vrijwilligers lukt het vele rootszoekers te inspireren, hen verder op weg te helpen in hun zoektocht en een ontmoetingsplek te creëren. Iedere bijdrage helpt de stichting de vele bezoekers te trakteren op webinars, workshops, GenTalks en maatwerk bij individuele onderzoeken.

We vragen daarom alle genealogen ons te steunen. Neem voor meer informatie en leuke ideeën contact op via famillement@cbg.nl onder vermelding van 'Ik steun Famillement Thuis'.