CBG bronnen
VV vader Simone - Walter Rudi Bertus Wijmans.png
Simone Weimans in Suriname toont een foto van haar vader Walter Rudi Bertus Weimans in Verborgen verleden. Bron: NTR/BlazHoffski

GenTalk

GenTalk: de presentatie van je leven!

INSCHRIJVING GESLOTEN

Een - wegens groot succes - terugkerend onderdeel op het Famillement zijn de GenTalks, korte presentaties waarin (amateur)genealogen een podium krijgen om in maximaal tien minuten op een creatieve manier hun kennis én ervaring op het gebied van familiehistorisch onderzoek te delen. GenTalks zijn inspirerend, verrassend, boeiend, uitdagend en prikkelend; ze houden hun toehoorders op het puntje van hun stoel, gegrepen door de genealogische sensatie. Het thema is dit jaar 'Voorouders van verre'.


Waar we in het programma Verborgen verleden mee mogen kijken in de familiegeschiedenis van bekende Nederlanders, zien we even indrukwekkende en ontroerende verhalen bij onbekende mensen. Deze onderzoekers geven wij graag een podium in het DeLaMar Theater en Stadsarchief Amsterdam om hun kennis en bronnen met het publiek te delen. Op basis van inhoud, gebruikte bronnen en de diversiteit van de onderwerpen maken wij dan een selectie, en nodigen we zes gelukkigen uit deel te nemen aan deze editie van GenTalk. Wij verzorgen de techniek en jij trekt een volle zaal. Kom op 25 juni naar DeLaMar Theater in Amsterdam en laat je inspireren door mede-onderzoekers. 

Zodra de zes presentatoren bekend zijn, laten we je hieronder kort met ze kennismaken.


Laat je inspireren door de verhalen van zes enthousiaste stamboomonderzoekers bij de GenTalks!