CBG bronnen
Famillement headerfoto
Kom naar het Famillement op 25 juni in Amsterdam!

Aanmelden

Kom je ook naar het Famillement? Meld je dan hier gratis en vrijblijvend aan.

Het Famillement is een evenement dat iedere genealoog - liefhebber of professional - eigenlijk niet mag missen. We zijn blij dat we je dit jaar eindelijk weer in levenden lijve kunnen ontvangen! We hebben weer een interessant programma samengesteld boordevol presentaties, interviews, lezingen, rondleidingen en natuurlijk de informatiemarkt.

Gratis aanmelden

Iedereen is welkom! Wel vinden we het fijn te weten op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen. Als je van plan bent op 25 juni naar het Stadsarchief Amsterdam en/of het DeLaMar-theater te komen, meld je dan via de link hieronder gratis en vrijblijvend aan voor het grootste genealogische evenement van Europa. Kom je met meer personen, hoef je maar een keer aan te melden met vermelding van aantal personen in het veld 'Opmerking'. Afmelden na inschrijving is niet nodig. Aanmelden voor rondleidingen kan ter plekke, voor de overige programma-onderdelen geldt een vrije inloop. Het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis respecteert je privacy: de gegevens die je invult worden alleen gebruikt voor de doeleinden zoals omschreven in het formulier. Alvast bedankt voor je aanmelding en tot in Amsterdam! 

Hulp van CBG Vrienden gezocht

We zoeken CBG Vrienden die als vrijwilliger willen meewerken aan Famillement 2022, op 25 juni in Amsterdam. Tijdens dit grootste evenement over familiegeschiedenis van Nederland werken we met tientallen vrijwilligers, die bijdragen aan informatievoorziening, bezoekers de weg wijzen en andere praktische ondersteuning. Zonder hun enthousiaste inzet zouden we het Famillement niet kunnen organiseren.

Vrijwilligers ontvangen een gratis lunch en reiskostenvergoeding. En natuurlijk ben je de hele dag welkom de lezingen en activiteiten bij te wonen! Lijkt het je leuk om een dagdeel een bijdrage te leveren aan het succes van Famillement, geef je dan op via onderstaand formulier voor vrijwilligers.